Palvelut

Decotile

Decotile on keraaminen kaakelipinnoite. Sillä voidaan pinnoittaa 
kaakeloidut seinät ja lattiat. Pinnasta tulee kestävä ja helposti puhtaana pidettävä. Decotile-pinnoitteen ero perinteiseen kaakelisaneeraukseen on se, että kylpyhuoneeseen saadaan uusi ilme rikkomatta vanhoja laattapintoja.

Decotile-ratkaisu soveltuu niin kotiin kuin myös ravintoloihin, hotelleihin, huoltoasemille ja julkisen sektorin kohteisiin. Lattiapinnoille saadaan samalla turvallisuutta lisäävä anti-slip -pinta. Pinnoitteen asentaa koulutettu ja valtuutettu asennusyritys, joita on ympäri Suomen. Pinnoitustyö kestää normaalikokoisessa kylpyhuoneessa ja saunassa noin viikon, jonka jälkeen uudenilmeinen kylpyhuone on käytettävissä entistä ehompana.

Lue lisää www.decotile.fi

Easy living


Aateli Easy living -tilajärjestelmillä kokoat helposti toimivan ja muunneltavan tilaratkaisun  olo-, makuu-ja kodinhoitohuoneeseen tai vaikkapa toimistoon.

Keittiö

Keittiön suunnittelussa otamme huomioon tilan vaatimukset, kuten vesi- ja sähköpisteet ja viemäröinnit. Ammattitaitoiset suunnittelijamme huomioivat asiakkaan toiveet ja tarpeet yksilöllisesti. Laadukkaat materiaalit, hyvä suunnittelu ja toteutus takaavat, että keittiöstäsi tulee unelmien täyttymys - kodin sydän.

Kodin kiintokalusteet


Toimivat ja ajanmukaiset säilytysratkaisut helpottavat arkeasi. Ei enää sukkia lattialla, ei housuja ja paitoja tuolin selkämyksillä. Miten helppoa töihin tai juhliin lähtö onkaan, kun vaatteet löytyvät omilta paikoiltaan. Aatelin kiintokalusteet valmistetaan mittatilaustyönä – makusi ja toiveidesi mukaan. Kotisi jokainen neliö saadaan hyötykäyttöön eikä tyylistä tarvitse tinkiä. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty myös kiintokalusteissa.

Sauna

Nykyaikaiselle saunalle on tärkeää kosteat löylyt, oikea ilmankierto
ja vapauttava tunnelma.  Lauteille kiivetään ennen kaikkea rentoutumaan. Saunominen raskaan työpäivän tai urheilusuorituksen jälkeen on suomalaiselle lähes välttämättömyys.

Sisustus 

Aatelin ammattilaiset osaavat tarjota sopivia materiaaleja ja sävyjä
tilaan kuin tilaan. Suunnittelun lähtökohtana ovat asiakkaan tarpeet ja toiveet.

Sisustussuunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon esim. vanhat huonekalut, joiden ympärille uusi sisustus voidaan lähteä rakentamaan.

Wc ja kylpyhuone

Yksittäisistä remonttikohteista kylpyhuone on  haastavin ja
vaativin. Tilan tulee kestää jatkuvaa kosteutta useiden kymmenien vuosien ajan. Kylpyhuonetta suunniteltaessa kannattaakin panostaa kestävyyteen, turvallisuuteen ja rakentajien ammattitaitoon.

Apec.fi