Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontit Pohjois-Savon alueella ammattitaidolla tarjoaaa Aateli Remontit Oy. 

Yksittäisistä remonttikohteista kylpyhuone on  haastavin ja vaativin. Tilan tulee kestää jatkuvaa kosteutta useiden kymmenien vuosien ajan. Kylpyhuonetta suunniteltaessa kannattaakin panostaa kestävyyteen, turvallisuuteen ja rakentajien ammattitaitoon.

Aikataulun ja remontin sujuvuuden merkitys korostuu, sillä pitkittyessään kylpyhuoneremontti on kodin käytön kannalta varsin hankala. Aateli Remontit Oy hoitaa kylpyhuoneremontin alusta loppuun luotettavasti.

Kylpyhuoneremontti Hinta

Kylpyhuoneremontti on iso sijoitus ja siksi monesti mietitäänkin mitä remontti tulee kustantamaan sekä mistä hinta koostuu. Kylpyhuoneen remontointi on sijoitus johon voi panostaa reilusti tai sitten sen voi tehdä hyvinkin kustannustehokkaasti. Toiveet ja tarpeet määrittelevät aina kylpyhuoneremontin hinnan.

Lisää tietoa hinnasta saat pyytämällä ilmaisen remonttiarvion, jossa kartoitetaan tarpeenne sekä arvioidaan remontin kustannukset.

Kylpyhuoneremontti sinun kotiisi?

Soita asiakaspalvelunumeroomme 044 751 2101, niin sovitaan yhdessä mikä on paras tapa edetä juuri sinun remontissasi.
Pyydä ilmainen remonttiarvio, jossa kartoitamme yhdessä sinun remonttitarpeesi ja annamme tämän jälkeen aikatauluehdotuksemme ja hintatarjouksemme remontistasi.

Toimialueemme: Kajaani ja Iisalmi (Kainuu- ja Pohjois-Savo)

Kylpyhuoneremontti Kajaanissa

Upea pesuhuone ja sauna valmistui Kajaanissa. Fibo kosteantilalevyllä ja Tarketin kosteantilan lattiamatolla saa helppohoitoisen kylpyhuoneen ja saunan lattian. Saumavapaa. Ei huokoisia saumoja jotka imee lian.


Yhteystiedot

Kajaani
Aateli Remontit Oy
Veturitie 1, 87100 Kajaani (Prismakeskus)
Puh. 044 751 2101
toimisto@aateli.fi

Iisalmi
Aateli Remontit Oy
Parkatintie 2, 74120 Iisalmi
Puh. 044 751 2141
toimisto@aateli.fi

Apec.fi