Palvelut

Keittiö

Keittiön suunnittelussa otamme huomioon tilan vaatimukset, kuten vesi- ja sähköpisteet ja viemäröinnit. Ammattitaitoiset suunnittelijamme huomioivat asiakkaan toiveet ja tarpeet yksilöllisesti. Laadukkaat materiaalit, hyvä suunnittelu ja toteutus takaavat, että keittiöstäsi tulee unelmien täyttymys - kodin sydän.

Kodin kiintokalusteet


Toimivat ja ajanmukaiset säilytysratkaisut helpottavat arkeasi. Ei enää sukkia lattialla, ei housuja ja paitoja tuolin selkämyksillä. Miten helppoa töihin tai juhliin lähtö onkaan, kun vaatteet löytyvät omilta paikoiltaan. Aatelin kiintokalusteet valmistetaan mittatilaustyönä – makusi ja toiveidesi mukaan. Kotisi jokainen neliö saadaan hyötykäyttöön eikä tyylistä tarvitse tinkiä. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty myös kiintokalusteissa.

Sauna

Nykyaikaiselle saunalle on tärkeää kosteat löylyt, oikea ilmankierto
ja vapauttava tunnelma.  Lauteille kiivetään ennen kaikkea rentoutumaan. Saunominen raskaan työpäivän tai urheilusuorituksen jälkeen on suomalaiselle lähes välttämättömyys.

Sisustus 

Aatelin ammattilaiset osaavat tarjota sopivia materiaaleja ja sävyjä
tilaan kuin tilaan. Suunnittelun lähtökohtana ovat asiakkaan tarpeet ja toiveet.

Sisustussuunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon esim. vanhat huonekalut, joiden ympärille uusi sisustus voidaan lähteä rakentamaan.

Wc ja kylpyhuone

Yksittäisistä remonttikohteista kylpyhuone on  haastavin ja
vaativin. Tilan tulee kestää jatkuvaa kosteutta useiden kymmenien vuosien ajan. Kylpyhuonetta suunniteltaessa kannattaakin panostaa kestävyyteen, turvallisuuteen ja rakentajien ammattitaitoon.

Nyt uutta! Meiltä Fibo-Trespo-märkätilalevyt asennettuna. Asennuksen hoitaa valmistajan kouluttamat asentajat.

Fibo-märkätilalevyillä tehdään seinät kylpyhuoneeseen, ja lopputulos on yhtä näyttävä kuin keraamisilla laatoilla. Yli 20 eri kuosia. 15 vuoden takuu, VTT:n märkätilasertifikaatti

Apec.fi