Saunaremontti

Nykyaikaiselle saunalle on tärkeää kosteat löylyt, oikea ilmankierto ja vapauttava tunnelma. Lauteille kiivetään ennen kaikkea rentoutumaan. Saunominen raskaan työpäivän tai urheilusuorituksen jälkeen on suomalaiselle lähes välttämättömyys.

Vanhan saunan remontointi sekä täysin uudet saunat avaimet käteen palveluna! Teemme saunaremontit niin kerrostalo-, rivitalo- kuin omakotiasuntoihinkin.
Ota meihin yhteyttä ja pääset nauttimaan nopeasti miellyttävästä uudesta saunasta.

Saunaremontin Hinta

Saunaremontin kesto vaihtelee 1-2 viikkoon riippuen saunaremontin laajuudesta. Riittääkö sinulle vain paneelien sekä laudeiden vaihto vai onko saunassasi jotain suurempia korjattavia vaurioita tai ehkä tarvitset kokonaan uuden saunan.

Saunaremontin hinta määrittyy aina teidän tarpeidenne mukaisesti, joten isää tietoa hinnasta saat pyytämällä ilmaisen remonttiarvion. Ilmaisessa arviossa kartoitetaan tarpeenne sekä arvioidaan remontin kustannukset.

Saunaremontti sinun kotiisi?

Soita asiakaspalvelunumeroomme 044 751 2101, niin sovitaan yhdessä mikä on paras tapa edetä juuri sinun remontissasi.

Pyydä ilmainen remonttiarvio, jossa kartoitamme yhdessä sinun remonttitarpeesi ja annamme tämän jälkeen aikatauluehdotuksemme ja hintatarjouksemme remontistasi.

Toimialueemme: Kajaani ja Iisalmi (Kainuu- ja Pohjois-Savo)

Saunaremontti Kajaanissa

Upea pesuhuone ja sauna valmistui Kajaanissa. Fibo kosteantilalevyllä ja Tarketin kosteantilan lattiamatolla saa helppohoitoisen kylpyhuoneen ja saunan lattian. Saumavapaa. Ei huokoisia saumoja jotka imee lian.


Yhteystiedot

Kajaani
Aateli Remontit Oy
Veturitie 1, 87100 Kajaani (Prismakeskus)
Puh. 044 751 2101
toimisto@aateli.fi

Iisalmi
Aateli Remontit Oy
Parkatintie 2, 74120 Iisalmi
Puh. 044 751 2141
toimisto@aateli.fi

Apec.fi