Meistä

Aateli Remontit Oy on perustettu vuonna 2006 jatkamaan vuonna 1997 perustetun Kajasis Oy:n liiketoimintaa.

Olemme palvelleet asiakkaitamme jo yli 25 vuoden ajan kodin remonttitarpeissa. Toimimme Kainuun sekä Pohjois- ja Etelä-Savon talousalueilla. Toteutamme kotisi remontit avaimet käteen -palveluna, jolloin itse voit vain nauttia lopputuloksesta sillä kaikki on kerralla valmista.

 

Aatelin takuuremontti on vaivaton asiakkalle sekä takaa sinulle rauhalliset yöunet remontin valmistumisen jälkeenkin. Kaikki asentajamme ovat alansa ammattilaisia. Vastaamme materiaalien toimituksesta ajoissa paikalle ja niiden toimivuudesta sekä oikeellisuudesta.

 

Palveluitamme ovat keittiöremontit sekä -uudistukset, kylpyhuoneremontit, saunaremontit, wc-tilojen remontit, sisustussuunnittelu, terassi- ja parvekelasit sekä kauttamme saat myös kaikki kodin kiintokalusteet vaatekaapeista wc-tilojen kalusteisiin.

 

Työllistämme reilut 20 remontoinnin ammattilaista Kainuun ja Pohjois-Savon alueilla. Toimipisteemme sijaitsevat Kajaanin Prisma-keskuksessa ja Iisalmen Prismassa.

 

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Toimintamallimme

Aateli Rahoitus

Aateli Rahoituksella joustoa maksuaikaan.

Saatte 3-4 viikon päästä aloituksesta laskun, jonka voitte maksaa kerralla pois tai pienemmissä erissä joustavalla Aateli Rahoituksella. Luottoaika jopa 7 vuotta. Lainan voit halutessasi maksaa myös aiemmin pois. Hyväksytty luottopäätös ei vielä edellytä palvelun ostamista.