Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelun ammattilainen osaa tarjota sinulle sopivat materiaalit ja sävyt tilaan kuin tilaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Sisustussuunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon esimerkiksi jo olemassa olevat huonekalut, joiden ympärille uusi sisustus voidaan lähteä rakentamaan. Ammattilaisen palkkaaminen on hyvä idea kaipasi kotisi sitten pienempää tai suurempaa uudistusta. Ammattilainen osaa valita kotiisi sopivat värit, tekstiilit sekä sijoitella huonekalut tilaan sopivalla tavalla. Kaikessa otetaan huomioon tietenkin asiakkaan kanssa ennakkoon sovittu budjetti.

 

Sisusteostos näyttää yllättävän usein aivan erilaiselta kodissa kuin se on näyttänyt liikkeessä. Sisustussuunnittelijan avulla voit välttää kalliiksikin tulevat virheostokset sekä säästät itse aikaa.

Voi, mitä väriharmoniaa! Sisustussuunnittelija osaa rakentaa kauniin sisustuksen vanhojen huonekalujesi ympärille.
Musta-valkoista sisustusta voi elävöittää muutamalla tehostevärillä. Näyttäisikö sinun unelmaolkkarisi tältä?
Väreissä on eroja. Ammattilainen osaa yhdistää erilaiset sävyt kauniiksi kokonaisuudeksi.
Yhtä asiaa korostamalla voi luoda koko huoneeseen yhtenäisen ilmeen. Tässä huoneessa puinen vitriini pääsee oikeuksiinsa. Puu elementtinä toistuu sivupöydässä, tuolissa sekä peilissä.

Aateli Rahoitus

Aateli Rahoituksella joustoa maksuaikaan.

Saatte 3-4 viikon päästä aloituksesta laskun, jonka voitte maksaa kerralla pois tai pienemmissä erissä joustavalla Aateli Rahoituksella. Luottoaika jopa 7 vuotta. Lainan voit halutessasi maksaa myös aiemmin pois. Hyväksytty luottopäätös ei vielä edellytä palvelun ostamista.