Kodin kiintokalusteet

Toimivat ja ajanmukaiset säilytysratkaisut helpottavat arkeasi. Hyödynnä aikasi paremmin, kun vaatteet löytyvät oikeilta paikoiltaan eikä niitä tarvitse enää etsiä kiireessä ennen lähtöä.

Aatelin kodin säilytysratkaisut valmistetaan mittatilaustyönä sinun makusi ja toiveidesi mukaan. Kotisi jokainen neliö saadaan näin hyötykäyttöön eikä tyylistä tarvitse tinkiä.

 

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, myös kodin kiintokalusteita suunnitellessa. Erilaisilla ratkaisuilla saadaan kodista moninverroin toimivampi sekä tavarat on helppo pitää omilla paikoillaan.

 

Laadukkaat kiintokalusteemme valmistetaan Suomessa sekä kotiisi ne asentaa alan ammattilaiset.

Kiintokalusteet suunnitellaan kotisi sekä toiveidesi mukaisesti. Eri materiaaleilla sekä väreillä on mahdollista luoda erilaisia tunnelmallisia sisustuksia.
LED-lista on oiva valaisukeino esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen. Valkoiset kiiltokaapistot luovat tilasta avaran oloisen.
Seinäkaapistossa saat kätevästi osan tavaroista piiloon liukuprofiileita käyttämällä.
Erilaisia kiintokalusteratkaisuja on yhtä paljon kuin on kohteitakin. Suunnitellaan yhdessä sinun kotiisi sopivimmat kalusteet.

Aateli Rahoitus

Aateli Rahoituksella joustoa maksuaikaan.

Saatte 3-4 viikon päästä aloituksesta laskun, jonka voitte maksaa kerralla pois tai pienemmissä erissä joustavalla Aateli Rahoituksella. Luottoaika jopa 7 vuotta. Lainan voit halutessasi maksaa myös aiemmin pois. Hyväksytty luottopäätös ei vielä edellytä palvelun ostamista.