Keittiöremontit ja -uudistukset

Keittiö tunnetaan monesti myös kodin sydämenä eikä suotta. Keittiön suunnittelu on tärkeää tehdä paikan päällä, jotta tilan vaatimukset pystytään ottamaan huomioon.

Suunnittelemme keittiöremontit sekä keittiöuudistukset mielellään aina paikan päällä, jotta tilan vaatimukset, kuten vesi- ja sähköpisteet, viemäröinti ja ikkunakorkeus pystytään ottamaan huomioon. Otamme asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioon keittiösuunnittelussa.

 

Keittiön suunnittelussa on aina myös reunaehtoja, kuten budjetti. Budjetti sovitaan asiakkaan kanssa suunnittelun raameiksi. Remontin hinta koostuukin useammasta tekijästä, joista ensimmäinen vaikuttava tekijä on jo keittiön koko. Jos remonttisi ei sisällä pintojen uusintaa, muut vaikuttavat tekijät keittiöremonttiin ovat muun muassa keittiökalusteet, kodinkoneet sekä työkustannukset.

 

Aateli Remontit takaavat sinulle laadukkaat materiaalit, hyvän suunnittelun ja toteutuksen. Anna meidän toteuttaa unelmiesi keittiö.

 

Tutustu Novart – keittiöihin heidän omilla sivuillaan klikkaamalla novart.fi

Keittiössä on tärkeää sen toimivuus. Me toteutamme tarpeidesi mukaisin keittiön toiminnallisuudesta tinkimättä.
Materiaalivalinnoilla keittiöön on mahdollista saada hyvin erilainen tunnelma. Kuuntelemme tarkasti asiakkaidemme toiveita.
Käytössämme on laadukkaat ja kotimaiset Novartin valmistamat kalusteet.
Keittiöremontin budjettiin vaikuttaa luontaisesti keittiön koko, mutta myös materiaalivalinnat. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi keittiö.

Aateli Rahoitus

Aateli Rahoituksella joustoa maksuaikaan.

Saatte 3-4 viikon päästä aloituksesta laskun, jonka voitte maksaa kerralla pois tai pienemmissä erissä joustavalla Aateli Rahoituksella. Luottoaika jopa 7 vuotta. Lainan voit halutessasi maksaa myös aiemmin pois. Hyväksytty luottopäätös ei vielä edellytä palvelun ostamista.