WC, sauna ja kylpyhuone

Yksittäisistä remonttikohteista kylpyhuone on haastavin ja vaativin. Tilan tulee kestää kosteutta kymmenien vuosien ajan.

Kylpyhuonetta suunniteltaessa kannattaa panostaa kestävyyteen, turvallisuuteen ja rakentajien ammattitaitoon, jotta kylpyhuone on mahdollisimman pitkäikäinen. Kylpyhuoneremontti kannattaakin aina antaa ammattilaisten toteutettavaksi, koska kokemusta vaativia ja haastavia työvaiheita on useita. Märkätilojen asianmukaista toteuttamista varten tulee tekijän tuntea erilaiset määräykset sekä asetukset.

 

Ammattilaisen toteuttama laadukas kylpyhuoneremontti nostaa kiinteistösi arvoa, joten saat myös uusiessasi märkätiloja rahoillesi vastinetta. Kylpyhuone- ja saunatiloista voidaan toteuttaa ihania spa-tyylisiä rentoutumiskeitaita, jotka ovat myös ilo mielelle ja silmälle. Wc- tai kylpyhuonetilan ei kuitenkaan tarvitse olla iso, jotta siitä saadaan näyttävä sekä ominaisuuksiltaan toimiva asukkailleen.

Suunnitellaanko sinullekin oma kotikylpylä? Teemme kohteista 3D-mallinnuksen, jotta näet jo ennakkoon, miltä tila tulee remontin jälkeen näyttämään.
Suunnitellaan wc-tilastasi kaunis ja toimiva kokonaisuus sinun toiveitasi ja tarpeitasi kuunnellen.
Saunan materiaalit voi valita oman sisustustyylin mukaan. Erilaisella valaistuksella voi myös luoda saunaan mieleisensä tunnelman.
Niin monenlaista saunaa kuin on saunojaakin! Vaaleat sävyt tekevät myös saunaan enemmän tilantuntua. Joko olet päättänyt millaiset lauteet sopisivat sinun saunaasi?

Aateli Rahoitus

Aateli Rahoituksella joustoa maksuaikaan.

Saatte 3-4 viikon päästä aloituksesta laskun, jonka voitte maksaa kerralla pois tai pienemmissä erissä joustavalla Aateli Rahoituksella. Luottoaika jopa 7 vuotta. Lainan voit halutessasi maksaa myös aiemmin pois. Hyväksytty luottopäätös ei vielä edellytä palvelun ostamista.