Terassi- ja parvekelasit

Kauttamme saat myös laadukkaat kotimaiset Lumon-lasitukset! Teemme pelkän lasituksen tai koko terassin alusta alkaen samalla sopimuksella.

Lasitus terassilla tai parvekkeella lisää kiinteistöösi yhden huoneen lisää, jossa on mukava viettää aikaa varsinkin kesäisin. Lasitetulla terassilla tai parvekkeella myös lemmikkieläimet ulkoilevat turvallisesti.

 

Aateli Remonttien kautta on mahdollista tilata uusi lasitus tai vanhan lasituksen huolto tai rakentaa koko terassi alusta alkaen. Lasitetulla terassilla tai parvekkeella sinun ei tarvitse enää huolehtia siitepölystä, lehdistä tai lumikinoksista. Kauttamme saat myös kotimaiset Visor-kaihtimet.

 

Mihin käyttöön sinä ottaisit lasitetun tilasi? Olisiko se paikka, jossa nauttia ruuasta yhtävien kanssa, pieni kotipuutarha tai hyvien säiden etätoimisto?

Lasitetulla terassilla on helppo pitää isompia tai pienempiä ruokahetkiä perheen ja ystävien kesken. Lasitus vapauttaa sinut murehtimasta hyönteisiä, siitepölyä tai lumikinoksia.
Lasitetulla terassilla tai parvekkeella myös lemmikkiystäväsi pääsevät nauttimaan ulkoilusta turvallisesti.
Kaihdin toimii tehokkaana näkösuojana tai auringonvalon suodattajana kuumina kesäpäivinä.
Aateli Remontit myös tarvittaessa suunnittelevat sekä toteuttavat terassin alusta alkaen asiakkaan toiveita ja tarpeita mukaillen.

Aateli Rahoitus

Aateli Rahoituksella joustoa maksuaikaan.

Saatte 3-4 viikon päästä aloituksesta laskun, jonka voitte maksaa kerralla pois tai pienemmissä erissä joustavalla Aateli Rahoituksella. Luottoaika jopa 7 vuotta. Lainan voit halutessasi maksaa myös aiemmin pois. Hyväksytty luottopäätös ei vielä edellytä palvelun ostamista.